Leave Your Message

【 Xiao Song Honor】 Fa'atauga fa'atinoga o upu sili ona mamana

2024-06-13

Talu mai le 2015, o le lisi pito i luga o le 100 ua avea "faʻatauga faʻaletausaga o pisinisi" e fai ma faʻataʻitaʻiga autu o iloiloga, lea e le gata o le faʻatonuga faʻapitoa o le faʻalauiloaina o le faʻamalama moli a Saina, ae ua avea foʻi ma vane e molimauina le atinaʻeina malosi o le moli a le LED a Saina. alamanuia. O le mea moni o XiaoSong-Kennede e mafai ona filifilia mo le tele o tausaga i le laina o le faʻamaoniga sili lea o lona faʻaauau i le faʻafouina ma le faʻaauau pea ona faʻaleleia.

WeChat picture_20240613141135.jpg


O le "China LED Initiative Award" o se taui faʻaletausaga na faʻavaeina e faʻamalo ai pisinisi na faia ni sao mataʻina i le pisinisi a le LED a Saina, e faʻatatau i le faʻamalosia o pisinisi e faʻafouina, tulituliloaina le lelei, tuʻufaʻatasia o tuaoi, ma taʻitaʻia le alamanuia e tausisi i mea faʻatekonolosi. O le fa'ailoga o lona uiga o taunu'uga mata'ina a le atina'e i le fa'atekonolosi fa'atekonolosi, fa'afouga fa'apisinisi ma le fa'aogaina o maketi e aloa'ia e le alamanuia atoa.

WeChat picture_20240613141058.jpg


XiaoSong Group ina ua mavae le 24 tausaga o alamanuia i totonu o le galueaina loloto, ua avea ma se suʻesuʻega, gaosiga ma le maketiina i le fanua o faʻapolofesa faʻapolofesa gaosiga lisiina pisinisi. I tausaga talu ai nei, o le XiaoSong Group o loʻo sailia ma le malosi le faʻaogaina o tekonolosi ma le faʻafouina o oloa, e ala i le faʻafouina ma le faʻafouina, o oloa fou e sili atu ona fetaui ma manaʻoga maketi, e faʻafetaui ai faʻamoemoega o tagata faʻatau mo le maualuga, maualuga le faʻatinoina o oloa LED. O lenei ta'iala e le gata ina fa'aleleia atili ai le fa'atauva'a o maketi a le kamupani, ae o lo'o maua ai fo'i le fa'atupulaia o tupe maua mautu mo le kamupani. I le isi laasaga, XiaoSong Group o le a faʻaauau pea ona faʻateleina tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe, pipii atu i le paionia ma mea fou, faʻaauau pea le faʻatoʻaga malosi, ma faʻaleleia pea le faʻaogaina o mea faʻapitoa ma le faʻaopoopoina o le tau o oloa e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le soifua maloloina moli alamanuia.